Tacopaj a la Lchf
Kategori: Recept
Supergod tacopaj som man kan förändra med det man har hemma
Pajdeg
125 g smör
1 dl mandelmjöl
2 dl pofiber
1 ägg
Salt
125 g smör
1 dl mandelmjöl
2 dl pofiber
1 ägg
Salt
Finfördela smöret och blanda det med mandelmjölet och pofibern, blanda med ägget och salta.
Tryck ut degen i en pajform och förgrädda den i 225 grader i ca 10 min.
Tryck ut degen i en pajform och förgrädda den i 225 grader i ca 10 min.
Fyllning
400g köttfärs
Tacokryddor
2 dl creme fraiche
10 Champinjoner
2 tomater
1 rödlök
2 klyftor vitlök
Stek köttfärsen med tacokryddorna. Skiva champinjoner och tomaterna, hacka löken.
Lägg den hackade löken i botten på pajskalet, fyll på med köttfärsen och toppa med champinjonerna.
Pressa i vitlöken i creme fraichen och blanda ihop. Garnera sedan pajen med fraichen och sen lägger du på tomaterna och toppar med ost. In i ugnen tills pajen fått fin färg. Ca 25 minuter.
Vill man kan man lägga till paprika och majs osv. bara och lägga till i lagrena :)
Jag rekommenderar den varmt!
Kajsa säger:
Bloggadress: http://babywilmer.blogg.se
Den där pajen låter ju grymt god, den måste jag testa! =)